МЕХАНІЗМ БЕЗПЕЧНОЇ ПЕРЕДАЧІ АУТЕНТИФІКАЦІЙНИХ ДАНИХ В ІНТЕРНЕТ-ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМАХ - Клювак, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті описана схема аутентифікації в Інтернет-платіжних системах та запропоновано каскадно -комбінаційне хешування даних під час розрахунків банківською карткою в Інтернеті.