ІННОВАЦІЙНА БЕЗПЕКА ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ЕФЕКТИВНОГО ПРОЕКТНО ОРІЄНТОВАНОГО РОЗВИТКУ СУЧАСНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Кириченко, O. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті досліджуються наукові засади поняття інноваційної безпеки як невід’ємної складової економічної безпеки підприємства. Проведено аналіз сучасного стану інноваційних процесів, та перспектив інноваційного розвитку підприємств.