ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДОТРИМАННЯ ПРИНЦИПІВ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Pasevych, O. V.; Bosak, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті розглядаються принципи соціальної відповідальності бізнесу та досліджуються складові програми соціальної відповідальності. Наводиться авторська методика оцінки ефективності програм соціальної відповідальності, яка дозволяє оцінити результативність програми соціальної відповідальності для організацій, враховуючи всі її складові, а також належність інформаційного та комунікаційного супроводу. Визначено перспективи розвитку системи взаємодії держави і бізнесу у вирішенні соціальних питань.