ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ОБОРОТНИМИ АКТИВАМИ ПІДПРИЄМСТВА - Golovko, O. H.; Koltyukova, V. D. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті розглянуто проблеми управління оборотними активами в період кризи, процес розробки політики управління оборотними активами, теоретико-методичні та економіко-математичні підходи до данної проблемии. Вивчено теоретичні основи системи управління оборотними активами, проведено аналіз ефективності політики управління оборотними активами, розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління оборотними активами шляхом вдосконалення політики управління ними.