ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ РИЗИКОМ ЛІКВІДНОСТІ БАНКІВ В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Дем’яненко, А. Л.; Меченко, В. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено особливості управління ліквідністю в умовах фінансової нестабільності, проаналізовано стан ліквідності на прикладі «Альфа-Банку» та «Ощадбанку» та надані практичні рекомендації щодо покращення управління ліквідністю в сучасних умовах.