ДІАГНОСТИКА СТРАТЕГІЧНОЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ БАНКУ - Науменкова C. B.; Ярмак O. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У роботі здійснено інтегральну оцінку перспектив розширення стратегічних зон банківського бізнесу, у т.ч. досліджено особливості використання різних методів для діагностики стратегічної конкурентоспроможності банку, обґрунтовано підходи до визначення стратегічних зон банківського бізнесу та оцінювання їх привабливості.