СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКИХ ІННОВАЦІЙ - Глущенко O. B.; Ткаченко M. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проведено дослідження сучасних тенденцій розвитку банківських інновацій. Визначено особливості інноваційного процесу у банках, розкрито взаємозв’язок між інноваціями та ризиками, що генерують нові продуктита послуги. Встановлено зв’язок між процесами глобалізації фінансових ринків та інноваційною діяльністю банків.