ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ АУДИТУ В ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ - Скаско, О. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Реформування системи аудиту в Україні є очевидною, оскільки вона неефективно захищає інтереси суспільства від можливих банкрутств суб’єктів господарювання. Вивчення та примінення зарубіжного досвіду допоможе сформувати ефективну систему аудиторської діяльності в Україні.