АНАЛІЗ ТА ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМ РОЗВИТКОМ БАНКУ - Самородов, Б. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті проведено теоретичне дослідження щодо визначення сутності поняття «управління фінансовим розвитком банку». Аналіз проведений на основі ґрунтовного розгляду та порівняння філософських та економічних розумінь складових цього поняття.