ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ БАЗЕЛЬ ІІІ В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Чуб, О. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено основні положення Базель ІІІ, проблеми та перспективи його впровадження у світі. Розглянуто особливості нового документу та етапи його впровадження.