АСПЕКТИ РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТРАТЕГІЇ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Romin, A. V.; Dombrovska, S. M.; Shvedun, V. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У роботі здійснено дослідження аспектів розвитку та впровадження фінансової стратегії вищого навчального закладу. Зокрема, визначено роль і місце фінансової стратегії вищого навчального закладу в загальній стратегії його розвитку. Оцінено ризики впровадження фінансової стратегії вищого навчального закладу.