ІНСТИТУЦІЙНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РОЛІ ДЕРЖАВИ В АКТИВІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - Hrytsenko, L. L.; Roienko, V. V.; Boiarko, I. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті досліджено генезис наукової думки щодо ролі та місця держави в інвестиційному процесі. При вивченні різних точок зору інституціоналістів зосереджено увагу на доцільності інвестиційної взаємодії держави з приватним бізнесом. Узагальнено наукові погляди на сутність, напрямки та інструменти такої взаємодії, сформовані в межах теорії інституціоналізму.